Mobil menu

Åbent Hus er aflyst

Kære forælder til kommende elev i 0. klasse på Løkken Skole

Som I sikkert ved, er vi i en periode, hvor vi bliver bedt om at begrænse vores liv sammen. Derfor er vi desværre nødt til at udskyde vores åbent-hus-arrangement d. 19. januar. Vi vil afvente udviklingen af situationen med Covid-19, og hvis det trækker ud med muligheden for at mødes, vil vi tilbyde et online-møde med de samme informationer som planlagt.

Hvad vi tilbyder og hvornår vil fremgå at skolens hjemmeside: https://vraa-skole.aula.dk, skolens Facebookside (”Løkken Skole”) og direkte i jeres E-boks, så snart vi ved det.
I mellemtiden er I velkomne til at kontakte skolens leder, Arne Dørup Jensen, på 4122 3932 eller adj@hjoerring.dk  for yderligere informationer.

Med venlige hilsner
Arne Dørup Jensen

Kære forældre til kommende børnehaveklassebørn på Vrå Skole.

Grundet omstændighederne omkring Covid-smitte, må vi desværre aflyse vores åbent hus-arrangement d. 14. januar 2021.

Vi håber, at der inden længe bliver mulighed for at åbne skolen igen og byde jer indenfor. I vil blive orienteret, så snart det er muligt for os at invitere til et nyt møde her på skolen.

I er meget velkomne til at kontakte skolen, hvis I har spørgsmål. Det gælder naturligvis også, hvis I oplever problemer med den digitale indskrivning.

Vi håber, at vi i løbet af foråret kan gennemføre brobygningsarrangementer, hvor jeres børn får mulighed for at komme på besøg og lære os at kende inden skolestart. Det vil I ligeledes høre mere om.

Lars Westergaard                   Kirsten Thuesen
Pædagogisk leder, SFO         Skoleleder

Har I ikke allerede gjort det, så husk at skrive jeres barn op til skole på Hjørring Kommunes hjemmeside: www.hjoerring.dk/skoleindskrivning

Du skal udfylde den digitale indskrivningsformuler, uanset om dit barn skal starte i folkeskole, privatskole eller friskole.